Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Resident Evil Village

Χθες το βράδυ, η Capcom έκανε το Resident Evil Showcase, όπου μάθαμε τα πάντα για το Resident Evil Village. Επιπλέον, μάθαμε νεότερα για την CGI ταινία που έρχεται στο Netflix όπως επίσης και τι διοργανώνει η εταιρεία για τα 25 χρόνια από το πρώτο παιχνίδι της σειράς! Ας τα δούμε όμως αναλυτικά!

To RE Village θα συνεχίζει την ιστορία του Ethan Winter από το Resident Evil 7 και θα μεταφέρει τους παίκτες σε ένα μακάβριο κάστρο. Ήδη από τα πρώτα gameplay πλάνα βλέπουμε τα τέρατα που ο παίκτης θα έρθει αντιμέτωπος με μερικά από αυτά να παραπέμπουν στις μορφές του Bloodbourne!

resident evil 8

Επιπλέον, το οπλοστάσιο του παίκτη θυμίζει αρκετά το οπλοστάσιο του RE 4 ενώ ο Ethan θα μπορεί να προσεγγίσει την μάχη με περισσότερους τρόπους.

Μέσα από τον επίσημο “πωλητή” του παιχνιδιού, με το όνομα The Duke θα μπορείτε να αναβαθμίζετε η να αγοράσετε καινούργια όπλα. Επίσης μία προσθήκη από το Resident Evil 4! Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ-DIGITAL ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Η Capcome ανακοίνωσε την συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού όπως επίσης και τις αντίστοιχες ψηφιακές εκδόσεις του παιχνιδιού.

Η Collector’s Edition έρχεται με μία φιγούρα του Chris Redfield, artbook, steelbook και άλλα καλούδια. Μπορείτε να δείτε την παρακάτω εικόνα:

Η Digital Deluxe Edition περιλαμβάνει διάφορα καλούδια που θα φανούν χρήσιμα, ειδικά τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού! Δείτε την παρακάτω εικόνα:

Επίσης, θα καταφθάσει και ένα bundle με τα Resident Evil Village, και το Resident Evil VII για εκείνους που δεν είχαν ασχοληθεί με τον έβδομο τίτλο της σειράς. Δείτε την παρακάτω εικόνα:

Επιπλέον, όσοι κάνουν preoder το Resident Evil Village από το PS Store θα λάβουν εντελώς δωρεάν το επίσημο soundtrack του τίτλου.

Το Resident Evi Village θα κυκλοφορήσει και για το Playstation 4/Xbox One μαζί φυσικά με τις next gen εκδόσεις. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου του 2021, με τις προ παραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι είναι κάτοχοι Playstation 5, θα μπορούν να κατεβάσουν ένα δωρεάν demo του παιχνιδιού με τίτλο The Maiden!

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα παρακάτω:

Στα πλαίσια 25 χρόνων από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, η Capcom ανακοίνωσε και κάτι άλλο!

Spread the love

2 thoughts on “Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Resident Evil Village

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *