Το Resident Evil Village έχει εμπνευστεί από το Resident Evil 4

Πριν λίγες εβδομάδες σας είχαμε παρουσιάσει αναλυτικά το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς τρόμου, Resident Evil, το Resident Evil Village. Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του τίτλου μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ένα στέλεχος της εταιρείας είπε ότι η ομάδα ανάπτυξης εμπνεύστηκε αρκετά από το Resident Evil 4.

Συγκεκριμένα:

Θα προσέξετε αρκετές ομοιότητες με το Resident Evil 4.Η ομάδα έκανε μεγάλες προσπάθειες ώστε να δημιουργήσει μία αυθεντική εμπειρία. Υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις που θα σας κρατήσουν σε αγωνία ενώ θα υπάρχει ισορροπία μεταξύ μαχών, εξερεύνησης και puzzles

Resident Evil 4

Ο Fabiano δήλωσε επίσης ότι η ομάδα σκέφτηκε την ιδέα του Village περίπου στα τελειώματα της ανάπτυξης του Resident Evil 7: Biohazard:

Η ομάδα είχε δεθεί αρκετά με τον Ethan ως χαρακτήρα, οπότε ξέραμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε την ιστορία του. Θέλαμε οι παίκτες να ζήσουν την εμπειρία του παιχνιδιού μέσα από τα μάτια του Ethan Winters. Αυτό βοήθησε αρκετά στο να έχει το όραμά μας ένα συγκεκριμένο στόχο. Όλες οι ομάδες των Resident Evil, ανταλλάσσουμε συνεχώς πληροφορίες, πράγμα που μας βοήθησε στο να δημιουργήσουμε αυτό που θεωρούμε το καλύτερο Survival Horror game ως τώρα

Όπως διαβάσατε, η Capcome έχει μεγάλες βλέπεις για το Resident Evil Village, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο εντυπωσιακό αν μην τι άλλο trailer.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *