Η Microsoft ρωτά κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χειριστήριο τύπου PlayStation 5

Μέσω μίας νέας έρευνας η Microsoft ρωτά άμεσα κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χειριστήριο τύπου PlayStation 5. Το ερωτηματολόγιο της εταιρείας ξεκινά με το πως νιώθουν οι κάτοχοι για τη νέα κονσόλα, αν τους αρέσει η ποιότητα, αν είναι επιθυμητή και αν όντως δίνει την αίσθηση next-gen.

Το άκρως ενδιαφέρον σημείο της έρευνας όμως είναι το οι ερωτήσεις σχετικά με το χειριστήριο του Xbox Series X. Οι πρώτες ερωτήσεις αφορούν το πλήκτρο κοινοποίησης, ενώ υπάρχει και ερώτηση για το αν ο χρήστης έχει εμπειρία με τη χρήση χειριστηρίου κονσόλας. Επιπλέον, ρωτά ευθέως τους χρήστες αν γνωρίζουν για τις νέες λειτουργίες του χειριστηρίου DualSense του PlayStation 5 και αν εύχονται τις είχαν και αυτοί.

Η Microsoft ρωτά κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χειριστήριο τύπου PlayStation 5

Το περίεργο είναι το πόσο ευθέως ρωτάει η Microsoft τους χρήστες, αν και η εταιρεία ήδη γνωρίζει πως οι περισσότεροι κριτικοί επαινούν το νέο DualSense. Από την άλλη, ίσως αυτό μας δίνει μία ματιά στο μέλλον του Xbox Series X, με κάποια νέα έκδοση του χειριστηρίου που θα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως adaptive triggers και haptic feedback.

Spread the love

One thought on “Η Microsoft ρωτά κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χειριστήριο τύπου PlayStation 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *