Ο Kevin Feige μίλησε για την δεύτερη σεζόν του Wandavision

Με το WandaVision να έχει ολοκληρωθεί και να είναι η δημοφιλέστερη σειρά για φέτος, ο CEO των Marvel Studios, Kevin Feige ερωτηθείς για την πιθανότητα δημιουργίας δεύτερης σεζόν. Η απάντηση του ήταν:

«δεν αναπτύσσουμε – προς το παρόν – μία 2η σεζόν για την σειρά WandaVision, ωστόσο ‘ποτέ μην λες ποτέ’»

Όπως καταλαβαίνουμε ακόμα δεν υπάρχουν σχέδια για να συνεχίσει η επιτυχημένη σειρά στο Disney+, παρόλα αυτά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον αν κριθεί αναγκαίο. Έτσι κ αλλιώς ο πρώτος κύκλος κλείνει χωρίς να απαιτείται συνέχεια σε κάποιον επόμενο.

Μέσα απο την σειρά μάθαμε περισσότερα για την Wanda Maximoff και τις δυνάμεις της και τον Vision. Η παραγωγή κόστισε 225 εκ. δολάρια κάνοντας την, την ακριβότερη σειρά όλων των εποχών.

Το WandaVision αποτελεί την πρώτη παραγωγή της ‘4ης φάσης’ του Κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, και την 1η σειρά από τις προγραμματισμένες για το Disney+. Δύο εβδομάδες μετά το τέλος του, θα κάνει την πρεμιέρα της η σειρά ‘The Falcon and the Winter Soldier‘. Τέλος, περιμένουμε τον Σεπτέμβρη του 2021 την σειρά ΄Loki‘ και τα Χριστούγεννα του 2021 την τρίτη ταινία Spiderman με τίτλο ‘No Way Home’.

Spread the love

One thought on “Ο Kevin Feige μίλησε για την δεύτερη σεζόν του Wandavision

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *