Θα προλάβει να βγει το WandaVision?

Θα προλάβει άραγε το WandaVision να βγει στην ώρα του στις οθόνες μας; Λόγω της πανδημίας οι εταιρίες παραγωγής δουλεύουν σε δυσμενείς συνθήκες και με την πίεση του χρόνου να γίνεται όλο και πιο ασφυκτική. Για αυτό και κάποιες εταιρίες ενσωματώνουν αυτό που ακούγεται τελευταία ως “crunch time” κοινώς υπερωρίες για να βγουν εις πέρας οι στόχοι του εκάστοτε project. Φαινόμενο το οποίο ακούγαμε κυρίως στη gaming βιομηχανία σε περιπτώσεις όπως αυτές του Cyberpunk 2077, όμως όχι και στο Χόλιγουντ. 

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει στην περίπτωση του WandaVision όπου ένας εκ των σκηνοθετών της σειράς της Marvel Studios αποκάλυψε πως τρέχουν μανιωδώς για να προλάβουν την ημερομηνία πρεμιέρας, η οποία εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως οριστικοποιήθηκε για τις 15 Ιανουαρίου. 

Μιλώντας στο SFX Magazine, ο Matt Shakman ανέφερε πως το συνεργείο του εργάζεται σκληρά ακόμη και σήμερα για να ολοκληρώσει τα επεισόδια της σειράς καθώς η πανδημία έβλαψε τις κανονικές συνθήκες παραγωγής και post-production με αποτέλεσμα να γίνει δυσκολότερη η διαδικασία. 

Θα προλάβει να βγει το WandaVision?

Κάτι που τους έσωσε στο παρά πέντε όπως ομολογεί είναι πως κατά τη διάρκεια του lockdown μπόρεσαν να δουλέψουν στο post production των σκηνών που είχαν γυρίσει ήδη. Ωστόσο, δεν είχαν ολοκληρωθεί εντελώς τα γυρίσματα τα οποία λάμβαναν χώρα μέχρι και τα τέλη του Οκτώβρη. Ένα απόσπασμα των όσων δήλωσε:

Τελειώσαμε τα γυρίσματα με πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή μας πριν το σόου βγει στον αέρα και έτσι θα κάνουμε ένα τρελό σπριντ μέχρι την γραμμή του τερματισμού, ακόμη πιο έντονα από κάθε άλλη παραγωγή και ταινία της Marvel Studios στο παρελθόν. 

Τέλος, πριν από μερικές μέρες επιβεβαιώθηκε πως το πρώτο σόου του MCU στο Disney Plus όπου πρωταγωνιστούν οι Paul Bettany και Elizabeth Olsen θα αποτελείται από 9 επεισόδια. 

Το WandaVision θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 15 Ιανουαρίου 2021 αποκλειστικά στη συχνότητα του Disney Plus

Spread the love

One thought on “Θα προλάβει να βγει το WandaVision?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *