ΒΟΜΒΑ – Τo God Of War καταφθάνει στο PC

Μία βόμβα για πολλούς και διαφόρους λόγους “έσκασε” χθες το απόγευμα από την Sony! Συγκεκριμένα, η εταιρεία μαζί με την Santa Monica ανακοίνωσαν ότι το πολυβραβευμένο God Of War έρχεται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις αρχές του επόμενου έτους!

Πιο αναλυτικά ο πολυβραβευμένος τίτλος θα έρθει μέσω Steam και Epic Games Store στις 14 Ιανουαρίου του 2022, με τιμή 49,99€. Ο τίτλος θα διαθέτει αρκετές περισσότερες αναβαθμίσεις σε σχέση με την έκδοση του PS4 το 2018. Θα δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες για πληθώρα επιλογών στα γραφικά ώστε ο καθένας, ανάλογα με το build του, να φέρει το παιχνίδι εκεί που πρέπει. Ακόμα, η 4Κ ανάλυση και το ξεκλείδωτο framerate πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.

Ακόμα, έχουν προστεθεί διάφορες τεχνολογίες στον τίτλο όπως οι DLSS και Reflex της nVidia για υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης και ακαριαίο έλεγχο αντίστοιχα. Ακόμα δεν ξέρουμε αν το port στο PC γίνεται από την Santa Monica αλλά σίγουρα η τεχνολογία μοιάζει εντυπωσιακή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε έντονη φημολογία τους τελευταίους μήνες για μία έκδοση του God Of War για το PC! Βέβαια δεν έπρεπε να μας προξενεί έκπληξη καθώς μετά τα Days Gone, Horizon Zero Dawn, ακόμα ένα αποκλειστικό της Sony πάει στο PC!

Μένει να δούμε τι άλλο θα ακολουθήσει την πορεία των προαναφερθέντων, με τις αντιδράσεις πάντως για αυτό το port να είναι έντονες, θετικές και αρνητικές!

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με αυτή την κίνηση της Sony; Πείτε μας στα σχόλια!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *