ΒΟΜΒΑ – Φήμη για τα ιστορικά brands της Konami

Έχουμε χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχουμε γράψει άρθρο για φήμες περί νέου Silent Hill από την Sony κτλ. Υπάρχει πολύ καπνός για να μην υπάρχει φωτιά και αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει άλλη μία φήμη μεγατόνων. Μία φήμη που αφορά τα ιστορικά brands της Konami, Silent Hill, Castlevania και Metal Gear Solid.

Πέρα από το λάδι στην φωτιά που έβαλε ο θρυλικός συνθέτης, τώρα μία νέα φήμη έρχεται να κάνει την φωτίτσα ΠΥΡΚΑΓΙΑ. Σύμφωνα, λοιπόν με δηλώσεις μελών της Bloober Team (The Medium), αφήνουν να εννοηθεί ότι εργάζονται σε ένα νέο Silent Hill.

Συγκεκριμένα, ο CEO της ομάδας ανάπτυξης δήλωσε δήλωσε:

Εργαζόμαστε πάνω από ένα χρόνο και σε ένα ακόμη gaming project, ένα άλλο horror IP, σε συνεργασία με έναν πάρα πολύ γνωστό publisher. Δε μπορώ να σας πω ποιος είναι. Δεν μπορώ να σας πω ποιο είναι το IP, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν οι παίκτες συνειδητοποιήσουν ότι εργαζόμαστε σε αυτό, θα ενθουσιαστούν.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Προφανώς ένα νέο Silent Hill. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ισχύουν οι φήμες για την Bloober Team, αυτό σημαίνει ότι σχεδιάζονται δύο reboots του διάσημου Franchise.

Θυμίζουμε ότι υπάρχει φήμη εδώ και καιρό ότι η Konami μαζί με την Sony και το Japan Studio αναπτύσσουν νέο Silent Hill. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν όντως αναπτύσσονται δύο νέα παιχνίδια Silent Hill, έρχεται ένα ρεπορτάζ που υποστηρίζει αυτή την πρόθεση της Konami!

Νέα Metal Gear Solid – Castlevania

Η Konami σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας σχεδιάζει να φέρει και νέα Castlevania και Metal Gear Solid παιχνίδια μέσα από συνεργασίες με άλλα στούντιο. Πραγματικά τόσες φήμες επί φημών, ευχόμαστε να βγει κάτι αληθινό από όλο αυτό.

Ακόμα δεν έχει γνωστό κάτι παραπάνω σχετικά με τα προαναφερθέντα παιχνίδια. Το μόνο που ξέρουμε (σχεδόν) είναι ότι η Bluepoint Games έχει αναλάβει το remake του Metal Gear Solid 1 και 2 για το Playstation 5!

Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο μέσω του player που ακολουθεί:

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *