Το reboot του Firefly έρχεται στο Disney+

Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν πολλές φήμες για την επιστροφή του Firefly στη μικρή οθόνη. H Disney ήδη εργάζεται σε μια νέα σειρά Firefly και πιο συγκεκριμένα σε ένα reboot.

Η Disney απέκτησε τα δικαιώματα του Firefly με την απόκτηση της Fox το 2019. Αν και δεν υπήρξε άμεση κινητικότητα, το γεγονός ότι οι μεγάλοι κινηματογράφοι στις ΗΠΑ κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο, η εταιρία στρέφει την απόλυτη προσοχή της στον κόσμο της τηλεόρασης και του streaming.

Η Disney χρειάζεται όλο και περισσότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο για να προσφέρει στους συνδρομητές της. Μάλιστα η εταιρία θέλει και κάτι διαφορετικό εκτός από Star Wars και παραγωγές Marvel. Ένα από τα σχέδιά της για να αυξήσει την ποικιλία περιεχομένου στην πλατφόρμα είναι το Firefly.

Για την ιστορία, το Firefly ακυρώθηκε από την Fox το 2002 έπειτα από μόλις 14 επεισόδια. Η σειρά επέστρεψε στην επικαιρότητα με την ταινία Serenity το 2005 η οποία και έδωσε απάντηση σε κάποιες απορίες που είχαν προκύψει από τα επεισόδια της μίας και μοναδικής σεζόν. Έκτοτε, το franchise ήταν αδρανές, οπότε η επανεκκίνηση που επιχειρεί η Disney να είναι ακριβώς αυτό που περίμεναν οι fans.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *