Το PS5 πλησιάζει τα 5 εκατομμύρια τεμάχια

Τα στοιχεία πωλήσεων του PS5 δείχνουν ότι η κονσόλα της Sony κλείνει στα 4,5 εκατομμύρια, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχει ξεπεραστεί το 5 εκατομμύρια. Σύμφωνα με δεδομένα της VGChartz, οι πωλήσεις του PS5 ήταν 4.480.728 συσκευές έως τις 26 Δεκεμβρίου.

Οι αριθμοί πωλήσεων του PS5 ήταν ισχυροί από την κυκλοφορία του το Νοέμβριο. Συγκριτικά, το Xbox Series X | S έχει συγκεντρώσει 2.401.386 παγκόσμιες πωλήσεις από την κυκλοφορία, ενώ πάνω από 27,5 εκατομμύρια κονσόλες Nintendo Switch αγοράστηκαν το 2020. Ειδικά η Nintendo με το Switch μοιάζει σαν τρένο χωρίς σταματημό!

Παρόλο τα ρεκόρ που έχει η Sony, το πρόβλημα των αποθεμάτων παραμένει τεράστιο πλήγμα. Σύμφωνα με αναφορές ανθρώπων της εταιρείας, δεν έχει εξυπηρετηθεί ούτε το 50% των προ-παραγγελιών, ειδικά στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπάρχουν φήμες ότι θα γίνει ένα μεγάλο restock κόνσολών, μεταξύ 14 και 21 Ιανουαρίου! Ελπίζουμε να εξυπηρετηθεί αρκετός παραπάνω κόσμος, όπως και εμείς σαν ομάδα και σαν παρέα περιμένουμε καρτερικά το δικό μας τεμάχιο!

Εσείς έχετε το PS5; Πείτε μας στα σχόλια!

Spread the love

One thought on “Το PS5 πλησιάζει τα 5 εκατομμύρια τεμάχια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *