Το PS5 φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά

Πριν λίγες μέρες, η Sony μας έδειξε το UI(User Interface) του Playstation 5. Σήμερα η εταιρεία αποκάλυψε πολλά νέα χαρακτηριστικά που θα έχει η επερχόμενη κονσόλα και μάλιστα ενδιαφέρει πολλούς από εσάς.

Entertainment Apps

Συγκεκριμένα η Sony ανακοίνωσε τα entertainment apps που θα είναι διαθέσιμα day one στο PlayStation 5. Πρακτικά υπηρεσίες όπως η Apple TV, Disney+, Netflix, Spotify, Twitch, YouTube θα είναι από τη πρώτη μέρα στο PS5. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple Tv θα έρθει και στο Playstation 4 καθώς και σε πολλές Sony τηλεοράσεις.

PS5 Media Remote

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του ταχύτατου SSD η εναλλαγή μεταξύ περιεχομένου παιχνιδιών και ψυχαγωγίας θα γίνεται όποτε εσείς το θέλετε. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι έναν ειδικό χώρο αποκλειστικά για ψυχαγωγία πολυμέσων. Αυτή η δυνατότητα θα δίνεται στην αρχική οθόνη της κονσόλας όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον θα υπάρχει ένα νέο τηλεχειριστήριο πολυμέσων Media Remote για εύκολη πλοήγηση και έλεγχο της ψυχαγωγικής εμπειρίας στο PS5. Το τηλεχειριστήριο θα επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις έντασης και ισχύος σε συμβατές τηλεοράσεις και επίσης διαθέτει ειδικά κουμπιά εκκίνησης για τις ακόλουθες εφαρμογές ψυχαγωγίας *, Disney + Netflix, Spotify και YouTube.

Μπορείτε να διαβάσετε το επίσημο playstation blog για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα αυτά χαρακτηριστικά!

Η κονσόλα καταφτάνει στην χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *