Το PlayStation Store αποχαιρετά τις ταινίες και τηλεοπτικές σειρές

H Sony ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αφαιρέσει τη δυνατότητα απευθείας αγοράς ή ενοικίασης τηλεοπτικών σειρών μέσα από το PlayStation Store. Συγκεκριμένα, αυτή η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου του 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει το περιεχόμενο που έχετε ήδη αγοράσει. Αλλά ποιος είναι ο λόγος που η Sony πήρε αυτή την απόφαση;

Πιο συγκεκριμένα:

Στην SIE, πασχίζουμε για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας για τους fans του PlayStation και αυτό σημαίνει πως πρέπει να εξελίσσουμε τα όσα προσφέρουμε στους καταναλωτές, καθώς οι ανάγκες τους αλλάζουν. Έχουμε δει τεράστια ανάπτυξη από τους PlayStation fans, όσον αφορά τη χρήση συνδρομητικών και ad-based streaming υπηρεσιών στις κονσόλες μας. Με αυτή τη μετατόπιση στη συμπεριφορά των πελατών, αποφασίσαμε να σταματήσουμε να προσφέρουμε πλέον αγορές και ενοικιάσεις ταινιών και τηλεοπτικών σειρών μέσω του PlayStation Store από τις 31 Αυγούστου 2021. 

Όπως διαβάζετε, η Sony αναφέρει ότι οι χρήστες της παρακολουθούν μεγάλες streaming υπηρεσίες. Είναι λογικό, καθώς και το Netflix αλλά και το Disney+ προσφέρουν, αυτή την στιγμή, το καλύτερο περιεχόμενο.

Για την ιστορία, το Microsoft Store του Xbox εξακολουθεί να προσφέρει ταινίες και σειρές, τουλάχιστον στο εξωτερικό, και το Nintendo Switch εξακολουθεί να μην έχει Netflix εν έτει 2021.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *