Το νέο της θεματικό πάρκο ανοίγει σύντομα η Nintendo(ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 4 Φεβρουαρίου 2021 ανοίγει επίσημα o «κόσμος του Super Mario» στο θεματικό πάρκο Universal Studios Japan στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Το Super Nintendo World είχε αρχικά προγραμματιστεί να ανοίξει το 2020, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον executive producer της Universal Creative, Thomas Geraghty, η νέα προσθήκη στο Universal Studios Japan θα προσφέρει μια εμπειρία που όμοιά της δεν θα συναντήσεις πουθενά αλλού στον κόσμο.

Το θεματικό πάρκο θα περιλαμβάνει ατραξιόν βασισμένες στη δημοφιλή σειρά video games Mario, η οποία ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980.

Ολόκληρο το Super Nintendo World θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού, στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να ανταγωνιστούν άλλους παίκτες στο πάρκο. Και ναι θα μπορούν να πηδάνε και να χτυπάνε κουτάκια με ερωτηματικά και να συλλέγουν εικονικά νομίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πάρκο θα περιλαμβάνει έναν από τους πιο διάσημους κακούς στο σύμπαν του Μάριο, τον Bowser. Μάλιστα οι επισκέπτες θα μπορούν να εισέλθουν στο Bowser Castle. Εκεί θα συναντήσουν τους πέτρινους τοίχους του, τους σιδερένιους φράκτες και ένα μεγάλο άγαλμα του Mario

Δείτε το βίντεο για το θεματικό πάρκο μέσα από τον player που ακολουθεί:

Καθώς και διάφορες επίσημες εικόνες:

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *