Το μεγάλο σχέδιο του Netflix για το 2021 – Θα φέρει το σινεμά σπίτι μας;

Η κατάσταση με την πανδημία δεν φαίνεται να έχει σύντομα τελειωμό, για αυτό και οι μεγάλες streaming υπηρεσίες καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους. Το Netflix θα κυκλοφορήσει στην ομώνυμη πλατφόρμα ούτε λίγο ούτε πολύ 70 ταινίες παραγωγής μέσα στο 2021. Μάλιστα κάθε βδομάδα θα έχουμε από μία blockbuster ταινία στις οθόνες μας.

Εφόσον το σινεμά έχει τσακιστεί από την πανδημία, τo Netflix επιχειρεί να το φέρει σπίτι μας και στο σαλόνι μας. Είναι μάλιστα από τις λίγες εταιρίες που μπορούν να βασιστούν τα κινηματογραφικά studio.

Ήδη από το 2020, το Netflix εκμεταλλεύτηκε το ρεύμα που κέρδισε, κυκλοφορώντας ταινίες σκηνοθετών όπως οι Spike Lee, George Clooney και Gina Prince-Bythewood, “κερδίζοντας” τους θεατές που παρέμεναν υποχρεωτικά στα σπίτια τους. Απέκτησε επίσης τα δικαιώματα ταινιών που αδυνατούσαν να συναντήσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες λόγω των μέτρων κατά της Covid-19.

Οι 52 εκ των ταινιών θα είναι γυρισμένες στα αγγλικά, ενώ άλλες 10 σε άλλες γνώσσες. Οι άλλες 8 θα είναι παραγωγές κινουμένων σχεδίων/animation.

Τα ντοκιμαντέρ παραγωγής Netflix δεν περιλαμβάνονται στις 70 αυτές παραγωγές.

Για να πάρετε μία γεύση δείτε το επίσημο video μέσω του player που ακολουθεί:

Spread the love

2 thoughts on “Το μεγάλο σχέδιο του Netflix για το 2021 – Θα φέρει το σινεμά σπίτι μας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *