Το GTA V δεν έχει σταματημό – Ξεπέρασε τα 135 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις

Ενώ είμαστε πια έτος 2021, το GTA V είναι σαν να βγήκε χθες καθώς οι πωλήσεις του δεν έχουν σταματημό! Είναι τρελό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο τίτλος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το μακρινό 2013 για PS3 και Xbox 360.

Μαζί με το GTA Online, ο τίτλος συγκέντρωσε σε έσοδα περισσότερα από $500 εκατομμύρια για ολόκληρο το 2019! Αξίζει να σημειωθεί πως το GTA Online πέρασε σε έσοδα το $1 δισεκατομμύριο μέσα στο 2017, αποκλειστικά και μόνο μέσω των αγορών in-game που στηρίζονται σε microtransactions.

Η Rockstar σκοπεύει να αυξήσει περαιτέρω τα έσοδά της, με την επανακυκλοφορία μίας αναβαθμισμένης έκδοσης του GTA V στα συστήματα νέας γενιάς. Υπενθυμίζουμε ότι το GTA Online θα διατίθεται σύντομα για αγορά και ως αυτόνομος τίτλος. 

Τι γίνεται με το GTA VI;

Καλά όλα αυτά αλλά πότε θα δούμε το επόμενο κεφάλαιο στο διάσημο franchise;;

Σύμφωνα με φημολογίες, το αμερικανικό στούντιο αναπτύσσει την πολυ-αναμενόμενη, επόμενη προσθήκη της σειράς GTA, με φήμες να θέλουν τον τίτλο να λαμβάνει χώρα στη Νότια Αμερική. Μάλιστα είναι υπαρκτή η ανάμειξη διαφορετικών τοποθεσιών, όπως Los Santos, California και Vice City. Τέλος η ομάδα ανάπτυξης φαίνεται να επιστρέφει στο βασικό πρότυπο σχεδίασης του ενός πρωταγωνιστή.

Περιμένετε το επόμενο κεφάλαιο της σειράς; Παίζετε ακόμα GTA V; Πείτε μας στα σχόλια!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *