Τίτλοι τέλους(?) για το Mindhunter του Netflix

Δυστυχώς μία από τις καλύτερες σειρές του Netflix φαίνεται ότι ρίχνει τίτλους τέλος μια και καλή. Ο λόγος για το Mindhunter το οποίο ήρθε από τον δημιουργό David Fincher των ταινιών Fightclub, Seven, Gone Girl.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Fincher «Νομίζω ότι έχει τελειώσει. Για το κοινό που είχε ήταν μία ακριβή σειρά. Είχαμε πει να τελειώσω το Mank και να δούμε τότε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε με λιγότερα από όσα δώσαμε για τη 2η σεζόν. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές και το μπάτζετ να είναι ανάλογο του κοινού που το παρακολουθεί» τόνισε ο σκηνοθέτης ενώ ανέφερε ότι για τις ανάγκες της σειράς ήταν απασχολημένος έξι με επτά μήνες τον χρόνο.

MINDHUNTER

Η υπόθεση της σειράς βασιζόταν στο βιβλίο  Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit, και εστίαζε σε πράκτορες του FBI που έπαιρναν συνεντεύξεις από serial killers προσπαθώντας να φτιάξουν το ψυχολογικό τους προφίλ. Η πρώτη σεζόν είχε προβληθεί το 2017 ενώ η δεύτερη 2 χρόνια αργότερα.

Σε προηγούμενο μας άρθρο σας είχαμε ενημερώσει για το Mank, την νέα ταινία του Fincher που κυκλοφορεί σε 2 μήνες. Από ότι φαίνεται ο διάσημος σκηνοθέτης ήθελε να αφοσιωθεί εξολοκλήρου εκεί. Άλλο ένα γεγονός που το επιβεβαιώνει είναι στις αρχές της χρονιάς ολόκληρο το καστ του Mindhunter αποδεσμεύτηκε από τα συμβόλαια του.

MINDHUNTER

Ως κερασάκι στην τούρτα ήρθε η δήλωση εκπροσώπου του Netflix ότι μπορεί να δούμε την σειρά ξανά σε 5 χρόνια!

Αποτελεί μια πολύ λυπητερή είδηση, γιατί πραγματικά το Mindhunter είναι ένα διαμάντι της αφήγησης αλλά και στο χτίσιμο χαρακτήρων. Ελπίζουμε να δούμε κάποια στιγμή την πολυπόθητη 3η σεζόν.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *