Έρχεται ταινία Thundercats απο τον σκηνοθέτη του Godzilla Vs. Kong

Το throwback στα 80s δεν σταματάει και όπως αποκαλύπτει το Deadline οι ThunderCats θα βρεθούν στην μεγάλη οθόνη. Την μεταφορά του διάσημου animation των 80s θα αναλάβει ο σκηνοθέτης του Godzila vs Kong, Adam Wingard.

Ο Wingard πρόκειται να χρησιμοποιήσει το σενάριο του David Coggeshall μαζί με τον Simon Barrett και αναμένεται να χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό live action και CGI για το τελικό αποτέλεσμα. Το animation προβλήθηκε απο το 1985 έως το 1989 και ακολουθεί τις περιπέτειες μίας ομάδας εξωγήινων που μοιάζουν με έναν συνδυασμό αιλουροειδών και ανθρώπων. Οι ThunderCats ξεφεύγουν από τον πλανήτη τους την Thundera λίγο πριν την καταστροφή του και φτάνουν σε έναν τόπο με το όνομα Τρίτη Γη.

O αρχηγός τους που έχει στην κατοχή του το θρυλικό σπαθί των οιωνών είναι ο Lion-O και μαζί του είναι οι: Cheetara, Panthro, Tygra, WilyKit και WilyKat. Ο μεγάλος εχθρός τους στην Τρίτη Γη είναι ο Mumm-Ra που με τη βοήθεια των μεταλλαγμένων που τους κυνήγησαν από τον πλανήτη τους θέλει να πάρει στην κατοχή του το σπαθί που έχει πάνω του το μάτι της Thundera.

Έρχεται ταινία Thundercats απο τον σκηνοθέτη του Godzilla Vs. Kong

H ταινία θα χρησιμοποιήσει ως βάση της σειρά αλλά θα ακολουθήσει μία άλλη κατεύθυνση που είχε εδώ και χρόνια στο μυαλό του ο σκηνοθέτης. Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες για να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη οι Thundercats αλλά όλες εγκαταλείφθηκαν τελικά.

Σε συνέντευξη του στο Deadline o σκηνοθέτης δήλωσε για το θέμα:

 «Το βλέπω ως ευκαιρία να φτιάξω ένα νέο είδος sci-fi που ο κόσμος δεν έχει δει ξανά. Έχει πλούσια μυθολογία και οι χαρακτήρες είναι φανταστικοί. Θέλω να φτιάξω μία ταινία που θα σε πάει πίσω στην αισθητική των 80’s. Δεν θέλω να αλλάξω την εμφάνιση τους. Θέλω να μοιάζουν με τους ThunderCats που όλοι ξέρουμε. Δεν θέλω επίσης να είναι μόνο live action, δεν θα μοιάζει με το Cats. Θέλω να φτιάξω μία ταινία που δεν θα έχετε δει ξανά και θα γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στα καρτούν και το CGI». 

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *