Τελικά δεν γλίτωσε το The Batman ούτε άλλες ταινίες της DC

Όπως σας ενημερώσαμε προηγουμένως το Dune έχασε την φετινή χρονιά και θα προβληθεί στη 1 Οκτωβρίου του 2021. Μετά από αυτό ήταν δεδομένο ότι θα πάρουν και άλλα σειρά. Έτσι δεν γλίτωσε η νέα ταινία του σκοτεινού ιππότη, το The Batman από την αναβολή.

Η νέα ταινία στο πασίγνωστο σύμπαν, The Batman, θα προβληθεί στις 4 Μαρτίου του 2022. Ζήσε Μάιο να φας τριφύλλι που λέει και το ρητό.

Τελικά πήρα και άλλη αναβολή.

Τώρα πάμε στις άλλες ταινίες της DC και της Warner Bros. To The Flash έχει ήδη ταλαιπωρηθεί από πολλές αναβολές εξ αναβολών, και ορίστηκε η πρεμιέρα του για τις 4 Νοεμβρίου του 2022.

Το Shazam 2 ή “Shazam! Fury of the Gods” με τον Zachary Levy από την άλλη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 2 Ιουνίου του 2023.

Όσον αφορά τα Aquaman 2 και το Black Adam του Dwayne Johnson ούτε λόγος παρόλο που το δεύτερο ήταν να προβληθεί το Δεκέμβριο του 2021. Ένα θετικό νέο σε όλο αυτό είναι ότι το Wonder Woman 1884 δεν έχει αλλάξει η πρεμιέρα του. Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι να προβληθεί τον φετινό Δεκέμβριο, αν και θεωρούμε σίγουρη την αναβολή του.

Τι γνώμη έχετε για όλα αυτά; Πείτε μας στα σχόλια.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *