Τα single-player games ακμάζουν σύμφωνα με την Sony

Κακά τα ψέματα! Όσο καλά και να είναι τα multiplayer games, τις ιστορίες που βιώνεις κατεξοχήν μόνος δύσκολα τις βρίσκεις αλλού. Τα παραδείγματα είναι άπειρα, και ειδικά στην γενιά που μας πέρασε! Για αυτό και σύμφωνα με την Sony, τα single player games διανύουν την περίοδο της ακμής τους.

Πιο αναλυτικά, η Sony μέσω των δημιουργιών των activites (σε προηγούμενο άρθρο) ήθελε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο single-player κομμάτι. Θα ήταν υπέροχο όλοι να έχουν αρκετές ώρες να ασχοληθούν με το gaming, όμως υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις, αναφέρει ένα μέλος του Playstation.

Σύμφωνα λοιπόν με την Sony, με τα Activities θα έχετε εκτίμηση για τον χρόνο ολοκλήρωσης συγκεκριμένων δραστηριοτήτων. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα cards διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Για παράδειγμα στο Spider-Man: Miles Morales, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κάρτες για να παίξεις ένα story mission ή side quest και θα ενημερωθείς για το πόσο χρόνο θα σου πάρει. Σε άλλα, όπως το Astro’s Playroom και το Demon’s Souls, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Activities για να μεταβείτε μεταξύ διαφορετικών επιπέδων ή κόσμων.

Εσείς τι γνώμη έχετε για τα single player games;; Πείτε μας στα σχόλια!!

Spread the love

2 thoughts on “Τα single-player games ακμάζουν σύμφωνα με την Sony

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *