Το νέο trailer του Raya and the Last Dragon της Disney

Η νέα ηρωίδα της Disney, Raya, ξεδιπλώνει περίτρανα το ταλέντο της στις πολεμικές τέχνες αλλά και ως προστάτιδα του Dragon Gem στο ολοκαίνουργιο επίσημο trailer του Raya and the Last Dragon που δόθηκε στη δημοσιότητα. Απο το trailer γίνεται αντιληπτό πως η ταινία έχει επιρροές από διάφορες ταινίες δράσης για μεγαλύτερες ηλικίες (βλ. Indiana Jones, Tomb Raider). 

Τη δημιουργία και τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι δημιουργοί της Moana και του Frozen, που δεν είναι άλλοι απο το δίδυμο των Don Hall και Carlos Lopez Estrada. Μαζί τους οι σκηνοθέτες Paul Briggs και John Ripa. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Kelly Marie TranGemma ChanDaniel Dae-KimSandra OhBenedict WongIzaac WangThalia Tran, Alan Tudyk, Lucille Soong, Patti Harrison, και Ross Butler.

Η πλοκή του παραμυθιού που εμπνέεται από τη νοτιοασιατική μυθολογία της έχει ως εξής:

Πριν από πολλά χρόνια, στον κόσμο της Kumandra συνυπήρχαν ειρηνικά άνθρωποι και δράκοι. Ώσπου ένα μεγάλο κακό απείλησε τη γη τους και οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Ερχόμαστε στο τώρα, όπου 500 χρόνια μετά το ίδιο μεγάλο κακό επέστρεψε και η μοναχική πολεμίστρια ονόματι Raya, θα κουβαλήσει το βάρος της διάσωσης του κόσμου. Είναι χρέος της να αναζητήσει και να βρει τον θρυλικό τελευταίο δράκο και να επαναφέρει την διχοτομημένη χώρα και τους ντόπιους της. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της, όμως, θα μάθει πως χρειάζεται κάτι παραπάνω από έναν δράκο για να σώσει τον κόσμο και θα χρειαστεί εμπιστοσύνη και συνεργατικότητα. 

Έγινε γνωστό πως η πρεμιέρα του Raya and the Last Dragon θα γίνει στις 5 Μαρτίου 2021 μέσα από το Disney Premier Access ($29.99 έξτρα χρέωση) για τις χώρες όπου υποστηρίζεται η υπηρεσία του Disney+ και για τον υπόλοιπο κόσμο στους κινηματογράφους, τουλάχιστον όσοι θα είναι ανοιχτοί εκείνη την περίοδο δεδομένης της κατάστασης με την πανδημία. 

Spread the love

2 thoughts on “Το νέο trailer του Raya and the Last Dragon της Disney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *