Γκέι “Captain America” για τον Μήνα Υπερηφάνειας θα φέρει η Marvel Comics

Μια νέα μίνι-σειρά, που θα αποτελέσει φόρο τιμής στο Pride, θα ξεκινήσει η Marvel Comics τον Ιούνιο που μας έρχεται.

Η εν λόγω σειρά θα ονομάζεται “The United States of Captain America” και θα παρουσιάσει τον πρώτο χαρακτήρα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που θα αναλάβει τα καθήκοντα του Captain America.

Δημιουργοί θα είναι οι Christopher Cantwell (Doctor Doom) και Dale Eaglesham (Fantastic Four), και η σειρά θα επικεντρώνεται σε τέσσερις διαφορετικούς ήρωες που κάποια στιγμή στην ζωή του έγιναν Captain America. Αυτοί θα είναι οι Steve Rogers, Sam Wilson, Bucky Barnes και John Walker. Οι τέσσερίς τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι με σκοπό την εύρεση της χαμένης ασπίδας του Steve. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, θα συναντήσουν απλούς πολίτες που έχουν εμπνευστεί από τις πράξεις του Cap και βοηθούν τις δικές τους κοινωνίες. Ένας από αυτούς θα είναι και ο Aaron Fischer.

Ο Aaron θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρώτο τεύχος και θα πρωταγωνιστήσει σε μια backup ιστορία δημιουργημένη από τους Aaron Trujillo (Dodge City) και Jan Bazaldua (X-Force), οι οποίοι είναι και οι αρχικοί δημιουργοί του χαρακτήρα. Είναι γκέι και έχει αυτοανακηρυχτεί “Captain America of the Railways“, καθώς έχει βάλει στόχο την προστασία άστεγων και ατόμων που το έχουν σκάσει από το σπίτι τους, ακόμα και αν δεν έχει μήτε τις δυνάμεις, μήτε τους πόρους του Steve Rogers.

Γκέι “Captain America” για τον Μήνα Υπερηφάνειας θα φέρει η Marvel Comics

“Ο Aaron εμπνεύστηκε από ήρωες της queer κοινότητας: ακτιβιστές, αρχηγούς και καθημερινούς ανθρώπους που παλεύουν για μια καλύτερη ζωή”, είπε ο Trujillo σε δήλωσή του. “Υπερασπίζεται τους καταπιεσμένος και τους ξεχασμένους. Ελπίζω η ιστορία του να έχει απήχηση στον αναγνώστη και να βοηθήσει να εμπνεύσει μια νέα γενιά ηρώων”.

“Θέλω να ευχαριστήσω του Alanna Smith και Joshua Trujillo που μου ζήτησαν να δημιουργήσω τον Aaron”, είπε η Bazaldua. “Απόλαυσα τον σχεδιασμό του και ως transgender άτομο, είμαι χαρούμενη που μπορώ να παρουσιάσω ένα γκέι άτομο που θαυμάζει τον Captain America και πολεμά το κακό για να βοηθήσει τους σχεδόν αόρατους της κοινωνίας. Όσο τον σχεδίαζα, σκέφτηκα ότι ο Cap πολεμά υπερδύναμα πλάσματα και σώζει τον κόσμο σχεδόν πάντα, αλλά ο Aaron βοηθάει όσους βαδίζουν μόνοι τους στους δρόμους με καθημερινά προβλήματα. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο το τελικό αποτέλεσμα!”

Τα τεύχη του “The United States of Captain America” θα περιέχουν backup ιστορίες από διαφορετικές δημιουργικές ομάδες που θα φέρουν ιστορίες χαρακτήρων που θα βλέπουμε και στην κύρια ιστορία. Το πρώτο τεύχος θα διατεθεί ψηφιακά και σε φυσική μορφή στις 2 Ιουνίου 2021.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *