Πλησιάζει το τέλος του Fast and Furious

Tο 9ο κεφάλαιο του Fast and Furious θα καταφτάσει στις 28 Μαΐου του 2021.Όπως σας είχαμε αναφέρει ο κορονοϊός εξελίσσεται σε μεγάλο πονοκέφαλο για τα μεγάλα blockbusters. Μέσω του Deadline μάθαμε ότι το τέλος του θρυλικού franchise πλησιάζει.

Συγκεκριμένα ο Justin Lin, ο οποίος επιστρέφει στην σκηνοθεσία, θα ολοκληρώσει την ιστορία με δύο ακόμα ταινίες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το franchise θα τελειώσει με το Fast 11 (;).

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, είναι το αν στη δέκατη και ενδέκατη ταινία, θα επιστρέψουν οι Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ, που πρωταγωνίστησαν στο δικό τους spin off (Hobbs & Shaw) και δεν θα τους δούμε στο F9.

Πλησιάζει το τέλος του Fast and Furious

Αξίζει να σημειωθεί ότι οκτώ ταινίες του Fast and Furious έχουν ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 5.7 δισ. δολάρια ποσό που τις κάνει το πιο επιτυχημένο franchise της Universal πάνω και από το Jurassic Park, ενώ μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία του μετά τον τραγικό θάνατο του πρωταγωνιστή Πολ Γουόκερ.

Εντωμεταξύ, το Fast 9 θα πάει την παρέα στο διάστημα. Κάτι τέτοιες στιγμές νοσταλγούμε αυτή την σκηνή στο μακρινό 2001. Τότε που το μόνο που είχε σημασία ήταν ο δρόμος και το αμάξι συντροφιά…

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *