«Πυγολαμπίδες»: Η σειρά που ανέβηκε στην κορυφή του netflix

Το Top 10 του Netflix άλλαξε και στη κορυφή συναντάμε τις «Πυγολαμπίδες», μια σειρά με μπόλικη νοσταλγία και μια σχέση φιλίας και όχι έρωτα στο κέντρο της ιστορίας.

Οι «Πυγολαμπίδες», η νέα σειρά του Netflix έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και μέχρι το σαββατοκύριακο κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων χρηστών. Κατάφερε έτσι να ανέβει στην πρώτη θέση με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της πλατφόρμας.

Οι Πυγολαμπίδες είναι μια ωδή στην γυναικεία φιλία. Βασισμένη στο Best Seller «Firefly Lane», η σειρά αποτυπώνει την ιστορία δύο γυναικών από τα εφηβικά τους χρόνια, τις πολύ διαφορετικές καταβολές, τα πρώτα σκιρτήματα και τον αγώνα να βρουν τη θέση τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία ως το σήμερα. Ένα σήμερα που στην περίπτωση της σειρά τοποθετείται στο μακρινό 2003, τότε που τα κινητά με κάμερα αποτελούσαν την απόλυτη πρωτοπορία.

Η Κάθι και η Τάλι θα συναντηθούν πρώτη φορά στα 14, όταν η τελευταία θα μετακομίσει εκεί με την μητέρα της, μια γυναίκα που έχει μείνει στην εποχή των λουλουδιών και τις εξαρτήσεις. Ο φακός της σειράς του Netflix εναλλάσσει το χθες με το σήμερα, μπλέκοντας τρεις σημαντικές περιόδους της ζωής τους: την εφηβεία, τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης στην καρδιά των ‘80s και το σήμερα (2003).

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *