Αποκλειστικά τα παιχνίδια της Bethesda στο Xbox Game Pass

Η μεγάλη συμφωνία που είχε ανακοινωθεί σαν βόμβα μεγατόνων το προηγούμενο καλοκαίρι, ολοκληρώθηκε και επίσημα πριν λίγες ημέρες. Το ερώτημα βέβαια που έμενε κατά κάποιον τρόπο αναπάντητο ήταν αν τα αποκλειστικά της Bethesda θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες. Την απάντηση αυτή έρχεται να δώσει το “αφεντικό” του Xbox, Phil Spencer.

Μιλώντας, ο ίδιος στο πρόσφατο Bethesda Joins Xbox Roundtable, ξεκαθάρισε το τοπίο λέγοντας τα εξής:

Αν είναι πελάτης του Xbox, αυτό που θέλω να ξέρετε είναι πως στόχος είναι να προσφέρουμε αποκλειστικά παιχνίδια στις πλατφόρμες όπου υπάρχει το Game Pass. Αυτός είναι ο στόχος μας, γι’ αυτό κάνουμε ότι κάνουμε, αυτός είναι ο κύριος λόγος αυτής της συνεργασίας.

Όπως διαβάζετε ο λόγος μιας τέτοιας αγοράς, δεν είναι άλλος από το να βγαίνουν τα μελλοντικά παιχνίδια της Bethesda όπου υπάρχει Game Pass. Έτσι, καταλαβαίνουμε ότι γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι το μέλλον του Xbox είναι το Game Pass.

Αυτό δε σημαίνει πως οι τίτλοι της Bethesda θα εξαφανιστούν από τις υπόλοιπες πλατφόρμες. Αντιθέτως, υπάρχουν συμβόλαια σε ισχύ τα οποία θα ελεγχθούν, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Υπάρχουν ήδη τίτλοι σε άλλες πλατφόρμες και θα συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε. Υπάρχουν κοινότητες παικτών και θέλουμε οι παίκτες αυτοί να συνεχίσουν να επενδύουν σε αυτό που αγαπούν.

Θυμίζουμε ότι κάποιοι τίτλοι που έχουν συμφωνία με άλλες εταιρείες, όπως η Sony είναι το Deathloop και το GhostWire: Tokyo. Αυτές οι συμφωνίες θα τηρηθούν ενώ δεν θα λείψει και η υποστήριξη παιχνιδιών σε άλλες πλατφόρμες όπως είναι το Fallout 76.

Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά; Πείτε μας στα σχόλια!

Spread the love

One thought on “Αποκλειστικά τα παιχνίδια της Bethesda στο Xbox Game Pass

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *