Με ταινία θα ολοκληρωθεί το Peaky Blinders

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι απο την είδηση ότι η έκτη σεζόν του Peaky Blinders θα είναι και η τελευταία και ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, μας ξεφούρνισε οτι οι περιπέτειες των Shelby θα συνεχιστούν “υπό άλλη μορφή”. Τώρα όμως ξέρουμε ακριβώς τι εννοούσε. Ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του, μέσα από το Deadline δήλωσε τα εξής:

Αν και ο COVID άλλαξε τα σχέδιά μας, μπορώ να πω πως το σχέδιο μου ήταν πάντα να τελειώσουμε την ιστορία των Peaky Blinders με μια ταινία. Αυτό ακριβώς πρόκειται να κάνουμε. 

Ετοιμαστείτε λοιπόν για την ταινία Peaky Blinders που θα βάλει “τελεία” στην ιστορία του κ. Shelby και της αυτοκρατορίας του. 

H πανδημία μάλλον άλλαξε τα σχέδια της παραγωγής και το φινάλε τελικά θα έρθει με μια μεγάλου μήκους ταινία. Οι σχέσεις άλλωστε της παραγωγής του BBC και του streaming κολοσσού έχουν αναθερμανθεί καθώς η 5η σεζόν προβλήθηκε διεθνώς μέσα από το Netflix και μάλιστα για πρώτη φορά σε 4K HDR. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως παλιότερα ο Knight ήθελε να ολοκληρώσει το σόου του με μια 7η σεζόν. Μάλιστα, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως θέλει η ιστορία του να ολοκληρωθεί ακριβώς πάνω στο ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με τις σειρήνες να ρίχνουν την αυλαία. Να δούμε εάν τελικά θα το μεταφέρει κατά αυτόν τον τρόπο. 

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *