Έρχεται το sequel του Parasite

Έναν χρόνο μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία του «Parasite» και του δημιουργού του Μπονγκ Τζουν-χο στα όσκαρ, μας αποκάλυψε ότι έχει ολοκληρώσει το σενάριο της μίας από τις δύο ταινίες που θα συνεχίσουν την ιστορία.

Το sequel του Parasite αποτελεί ένα από τα δύο spin-off μεγάλου μήκους, πάνω στα οποία δουλεύει ο σκηνοθέτης. Ενώ παράλληλα ετοιμάζει και μια τηλεοπτική σειρά με τον σκηνοθέτη Άνταμ ΜακΚέι.

Μιλώντας πρόσφατα σε ένα podcast σκηνοθετών με τίτλο «The Director’s Cut», ο Τζουν-χο είπε: 

«Νιώθω σαν να έχω χωρίσει τον εγκέφαλό μου στη μέση, γράφοντας αυτά τα δύο σενάρια. Αλλά τελείωσα την προηγούμενη εβδομάδα».

Pρος το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για την πλοκή των ταινιών, αν και ο Μπονγκ Τζουν-χο επιβεβαίωσε ότι το ένα είναι γραμμένο στα κορεάτικα, ενώ το άλλο στα αγγλικά.

svg%3E

Ο σκηνοθέτης είπε επίσης ότι¨:

 «η κορεατική ταινία βρίσκεται στη Σεούλ και έχει μοναδικά στοιχεία τρόμου και δράσης». Πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να προσδιορίσω το είδος των ταινιών μου. Το αγγλόφωνο έργο είναι μια δραματική ταινία που βασίζεται σε ένα αληθινό γεγονός που συνέβη το 2016. Φυσικά, δεν δεσμεύομαι μέχρι να ολοκληρώσω το σενάριο, αλλά από ό,τι φαίνεται αυτή η ταινία θα γυριστεί η μισή στην Αγγλία και η μισή στην Αμερική…».

svg%3E

Παράλληλα ο Τζουν-χο ετοιμάζει κι ένα τηλεοπτικό remake μίνι-σειράς για το HBO, βασισμένο στα «Παράσιτα», με παραγωγό και σεναριογράφο τον Άνταμ ΜακΚέι, δημιουργό των ταινιών «Big Short», «Vice» και του βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, «Succession».

Κι ενώ για την ώρα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά, γνωρίζουμε πως ο Μπονγκ Τζουν-χο πρόκειται να χρησιμοποιήσει μερικές από τις απορριφθείσες ιδέες από το αρχικό σενάριο της ταινίας.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *