Όσκαρ 2021: Η τελετή απονομής θα μεταδοθεί ζωντανά

Η τελετή απονομής των φετινών βραβείων Όσκαρ θα αργήσει λίγο, καθώς λόγω της πανδημίας μετατέθηκε στις 25 Απριλίου. Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε οτι η απονομή θα μεταδοθεί κανονικά ζωντανά, με τη μόνη διαφορά οτι θα γίνει απο «διάφορα μέρη».

Όπως επιβεβαίωσε μια εκπρόσωπος Τύπου της Ακαδημίας:

«η Ακαδημία είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει μια τελετή απονομής των Όσκαρ άνευ προηγουμένου, προτάσσοντας τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων».

Για να δημιουργήσουμε ένα θέαμα με φυσική παρουσία, το οποίο το κοινό μας παγκοσμίως θέλει να παρακολουθήσει, προσαρμοσμένοι στους περιορισμούς της πανδημίας, η τελετή θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από πολλούς χώρους, μεταξύ αυτών και από το εμβληματικό Dolby Theatre που παραδοσιακά φιλοξενεί τα Όσκαρ, στην καρδιά του Χόλυγουντ»

Η Ακαδημία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την 93η τελετή ή τις διάφορες τοποθεσίες όπου θα διεξαχθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τελετή των βραβείων Όσκαρ οργανώνεται ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές. Τη δεκαετία του 1950, η αναμετάδοσή της έγινε από το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Οσκαρ 2021. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε τις ταινίες που πιθανώς να μας απασχολήσουν φέτος.

Spread the love

One thought on “Όσκαρ 2021: Η τελετή απονομής θα μεταδοθεί ζωντανά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *