Οι fans ζητούν να επιστρέψει το Daredevil

Σας ενημερώσαμε και στο προηγούμενο άρθρο, οι σειρές της Marvel σε συνεργασία με το Netflix σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Πρωτοπόρος αυτής της επιτυχίας ήταν το Daredevil. Μετά από το κόψιμο της σειράς, συμπεριλαμβανομένου και των υπολοίπων, οι fans ζητούν να επιστρέψει το Daredevil.

Συγκεκριμένα, τα δικαιώματα των ηρώων επέστρεψαν στην μαμά Marvel(Disney), πριν από 2 χρόνια. Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών ανέφερε ότι δε μπορούσε να χρησιμοποιήσει σε δικές της παραγωγές τον Matt Murdock, μέχρι να σπάσει το διετές εμπάργκο από την διακοπή της σειράς.

Το εμπάργκο αυτό έσπασε, και έκτοτε οι fans πιέζουν ασταμάτητα την Marvel Studios να αναβιώσει τον τυφλό ήρωα. Όπως θα έχετε παρατηρήσει έχει ξεκινήσει μια οργανωμένη καμπάνια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, η οποία “τρέχει” με το hashtag #SaveDaredevil.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση:

Για την ώρα η Marvel τηρεί σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν αποκλείεται να μάθουμε νεότερα τις προσεχείς ημέρες!

Ενδιαφέρον φαίνεται ότι οι fans ζητούν recast όλων των ηθοποιών, και ειδικά του  Charlie Cox! Ο οποίος αν θέλετε την γνώμη μας, έπαιξε εξαιρετικά τον ρόλο του τυφλού εκδικητή!

Daredevi
Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *