Οι αγαπημένες σειρές των “πειρατών” για το 2020

Με τόσες και τόσες συνδρομές που μαζεύονται, φυσικά δεν είναι δυνατόν όλοι οι άνθρωποι στην Γη να μπορούν να πληρώνουν υπέρογκα ποσά κάθε χρόνο! Έτσι για άλλη μία χρονιά, η πειρατεία βρέθηκε και αρκετά υψηλά επίπεδα, και για ταινίες και για σειρές. Αυτές είναι λοιπόν οι αγαπημένες σειρές των “πειρατών” για το 2020.

1. The Mandalorian

Το «The Mandalorian» είναι στην κορυφή της λίστας των 10 σειρών με τα περισσότερα πειρατικά downloads, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Το spin-off του Star Wars ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των σειρών με τα περισσότερα downloads torrent την περασμένη χρονιά, όπως προκύπτει από την έρευνα του TorrentFreak.  Αυτό μπορεί να οφείλεται και ότι σε πολλές χώρες δεν έχει έρθει το Disney+ ώστε ο κόσμος να δει την εν λόγω σειρά.

2. The Boys

Στη δεύτερη θέση το 2020 βρέθηκε η σειρά «The Boys» του Amazon Prime από τον δημιουργό του θρυλικού Supernatural. Κρατήστε στο μυαλό σας την συγκεκριμένη σειρά, γιατί έχουμε ήδη ετοιμάζει αφιέρωμα για αυτήν.

3. Vikings

Στην 3η θέση συναντάμε τους Vikings, οι οποίοι έριξαν αυλαία με το 2ο μισό της 6ης σεζόν πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα θα έρθει και spinoff show, αποκλειστικά για το Netflix το οποίο θα διαδραματίζεται 100 χρόνια μετά τα κεντρικά γεγονότα.

Άλλες σειρές με υψηλά νούμερα πειρατείας είναι τα  «Star Trek: Picard», «Rick and Morty», «The Walking Dead», «The Outsider», «Arrow» και «The Flash».

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *