Οι 4 νέες σειρές της Marvel που έχουν ανακοινωθεί για το Disney+

Η Disney μπορεί να μας είχε συνηθίσει σε animation στην αρχή της ιστορίας της πριν ακόμα μεγαλώσει σαν μέγεθος. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και σε μεγάλες blockbuster ταινίες αλλά και σειρές. Μarvel, Star Wars μαζί με την συνδρομητική υπηρεσία το Disney+ το μέλλον φαίνεται λαμπρό!

Έτσι η Marvel έχει επεκταθεί για τα καλά στο Disney+ και ετοιμάζει 4 νέες σειρές. Αυτές είναι τα Ironheart, Armor Wars, Secret Invasion και Moon Knight.

Η Dominique Thorne θα είναι η Riri Williams στο Ironheart και αποτελεί την πρώτη Αφροαμερικανίδα πρωταγωνίστρια σε σειρά της Marvel. O χαρακτήρας της είναι ουσιαστικά δημιουργός της στολής που φόρεσε ο Iron Man.

O Samuel L. Jackson επιστρέφει και αυτός ως Nick Fury, ενώ παράλληλα ο Ben Mendelsohn από το Captain Marvel returns θα κάνει το ίδιο ως Skrull Talos στα Secret Invasion και Moon Knight. O Don Cheadle θα επιστρέψει ως James Rhodes, aka War Machine, στην σειρά Armor Wars.

Nick Fury σειρά ετοιμάζει το Disney Plus
Nick Fury

Σας υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι σειρές Loki, Wandavision, Hawkeye, Falcon And The Winter Soldier, Ms. Marvel.

Spread the love

One thought on “Οι 4 νέες σειρές της Marvel που έχουν ανακοινωθεί για το Disney+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *