Ο Μ. Night Shyamalan εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την Warner

Άλλος ένας σκηνοθέτης “σπάει” την σιωπή του και εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την απόφαση της Warner Bros. Ο λόγος για τον M.Night Shyamalan, ο σκηνοθέτης των ταινιών Sixth Sense, The Village, Split κτλ.

Ο M.Night Shyamalan μιλώντας στο Fandom ρωτήθηκε για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την Warner και τις ταινίες της. Αρχικά είπε πως είναι δυσαρεστημένος όχι μόνο την απόφαση αυτή του στούντιο αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζεται τους σκηνοθέτες. Κάτι το οποίο εξέφρασε και ο Κρίστοφερ Νόλαν!

Η επίσημη τοποθέτηση του σκηνοθέτη

«Μπορείτε απλά να μαντέψετε την αντίδρασή μου για όλο αυτό. Δεν το υποστηρίζω καθόλου. Καθόλου. Και ειδικά μιας και δεν το συζήτησαν με τους σκηνοθέτες. Απαράδεκτο. Είναι φυσικά απόφαση της εταιρείας και νιώθω άσχημα για τους συναδέλφους μου οι οποίοι το έμαθαν με αυτόν τον τρόπο και προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν. Σίγουρα δεν είναι αυτή η απάντηση και ελπίζω πως όλοι θα επιστρέψουμε στις αίθουσες σύντομα. Τρεις, τέσσερις, πέντε μήνες, όσο πάρει. Και τα δυο μπορούν να συνυπάρξουν, έχουμε ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου στο σπίτι και όταν βγαίνουμε έξω. Δεν χρειάζεται η μια να κανιβαλίζει την άλλη», δήλωσε ο Shyamalan.

Για την ώρα η Warner φαίνεται να κρατάει την απόφαση να κυκλοφορούν ταυτόχρονα οι ταινίες της και στο σινεμά και στο HBO Max. Αλλά η ανακοίνωση ενός Wonder Woman 3 με την ίδια σκηνοθέτη, δηλώνει ότι μάλλον αυτό θα κρατηθεί για το 2021 και μόνο!

Spread the love

3 thoughts on “Ο Μ. Night Shyamalan εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την Warner

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *