Ο “Frodo” δεν συμφωνεί με τον τίτλο της σειράς Lord of the Rings

Χωρίς αμφιβολία, η σειρά The Lord of the Rings της Amazon αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα projects των τελευταίων ετών. Ο Elijah Wood, ο δικός μας Frodo, είχε εκφράσει στο παρελθόν την δυσαρέσκεια του για τον τίτλο της σειράς. Τώρα έχετε να προσθέσει κάτι ακόμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο στο περιοδικό Empire, είπε  πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός της ονομασίας της σειράς. Συγκεκριμένα:

Το βρίσκω τέρμα παράξενο που το αποκαλούν εν συντομία Lord of the Rings επειδή δεν είναι το Lord of the Rings! Λαμβάνει χώρα στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. 

Για την ακρίβεια ακόμα δεν γνωρίζουμε αν είναι αυτός ο τελικός τίτλος της σειράς, κάτι που η Amazon δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα. Αξίζει, ωστόσο να αναφέρουμε πώς όλα τα social media του σόου φέρουν τον τίτλο “Lord of the Rings on Prime”.

Η σειρά προχωράει κανονικά, καθώς μάθαμε την επίσημη πλοκή της, η οποία θα διαδραματίζεται στην ” Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης”.

Το σόου του Lord of the Rings κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί στη συχνότητα του Amazon Prime Video στα τέλη του 2021 ή μέσα στο 2022. 

Τι έχετε να πείτε σχετικά με τον τίτλο; Συμφωνείτε με την άποψη του “Frodo”;; Πείτε μας στα σχόλια!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *