Ο Φοίνιξ γίνεται Ναπολέων στην νέα του ταινία

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Χοακίν Φοίνιξ μας παρέδιδε μία από τις συγκλονιστικότερες ερμηνείες στον σύγχρονο κινηματογράφο για την ερμηνεία του ως Joker. Ο βραβευμένος πλέον με Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου ηθοποιός θα παίξει τον Ναπολέων στην νέα του ταινία.

Πιο συγκεκριμένα θα συνεργαστεί 20 χρόνια μετά με τον Ridley Scott. Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που είχαν συνεργαστεί οι δύο τους ήταν στην ταινία Ο Μονομάχος του 2000.

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι Kitbag και θα καταγράψει τη ζωή του Γάλλου Στρατηγού και την αδίστακτη άνοδο του μέχρι τη θέση του Αυτοκράτορα. Παράλληλα η ταινία θα μας δείχνει και την ταραχώδη σχέση του με την γυναίκα του, Ζοζεφίν.

Για την ώρα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία. Σας θυμίζουμε ότι αυτή την περίοδο ο Ridley Scott ολοκλήρωσε τα γυρίσματα μιας άλλης ταινίας, το The Last Duel με τους Ανταμ Ντράιβερ, Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ. Παράλληλα ο Φοίνιξ θα παίξει σε μία άλλη υπερπαραγωγή, το Gucci. Στο οποίο θα συμμετέχουν ονόματα όπως Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino και Robert De Niro. Τα γυρίσματα της συγκεκριμένης ταινίας θα ξεκινήσουν στο 2ο μισό του 2021.

Spread the love

One thought on “Ο Φοίνιξ γίνεται Ναπολέων στην νέα του ταινία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *