Νέο Nintendo Switch καθ’ οδόν;

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες για ένα νέο αναβαθμισμένο Nintendo Switch αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί! Πρόσφατα όμως βγήκαν στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες που φαίνεται να επιβεβαιώνουν την ύπαρξή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του γνωστού χάκερ και dataminer, SciresM, η Nintendo σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια επανέκδοση του Nintendo Switch, με την κωδική ονομασία “Aula“. Η νέα έκδοση θα χρησιμοποιεί ένα chipset, που ονομάζεται “Mariko“. Πρόκειται για κωδική ονομασία ενός SoC που θα περιλαμβάνει chip της Realtek και σύμφωνα με τις περιγραφές αποτελεί ένα “SoC για 4Κ UHD multimedia”.

Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο θα υποστηρίζει 4Κ ανάλυση μέσω του dock station και όχι φορητά. Κάτι που σημαίνει ότι προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στα PS5 και Xbox Series.

Επιπλέον, η συσκευή θα διαθέτει “σημαντικά” βελτιωμένες επιδόσεις χάρη σε αλλαγή γενιάς του chipset και σε υψηλότερους χρονισμούς του επεξεργαστή, με βελτιωμένο σύστημα ψύξης και διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Το νέο Switch θα είναι πλήρως συμβατό με το ήδη υπάρχον. Θα παίζει τα παιχνίδια με βελτιωμένες επιδόσεις, όπως έκανε για παράδειγμα το PlayStation 4 Pro.

Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις από την Nintendo για αυτό μείνετε συντονισμένοι στα social media μας!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *