Γάμος αλά Ελληνικά: Έρχεται το τρίτο μέρος και θα γυριστεί στην Ελλάδα

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για το τρίτο μέρος των ταινιών “Γάμος αλά Ελληνικά” της  Νία Βαρντάλος είχαν φουντώσει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Τώρα η Ελληνο-Αμερικανίδα ηθοποιός έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες με μία δημοσίευση στον λογαριασμό της στο instagram.

Η πρώτη ταινία του “My big fat Greek Wedding” σημείωσε τεράστια επιτυχία καταφέρνοντας μεγάλα κέρδη για το μικρό budget της ταινίας, ενώ το κοινό λάτρεψε την οικογένεια Portokalos. Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας δημιουργήθηκε μια τηλεοπτική σειρά η οποία όμως δεν κράτησε πολύ αλλά και μια δεύτερη ταινία η οποία κυκλοφόρησε το 2016 με επίσης μέτρια απόδοση.

Τώρα, η ελληνικής καταγωγής σταρ του Hollywood παραδέχτηκε ότι ετοιμάζεται το sequel της ταινίας εδώ και καιρό. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το σενάριο να είναι ήδη έτοιμο, όμως η πανδημία του κορονoϊού έχει φέρει εμπόδια στα σχέδιά της.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα και ονομάζεται “Γάμος αλά Ελληνικά 3”. Και φυσικά, έχουμε καλέσει όλους τους ηθοποιούς των δυο προηγούμενων φιλμ και προσπαθούμε να προσλάβουμε πολλούς ακόμα. Όμως, αυτό που επίσης αληθεύει είναι το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε σε διαδικασία γυρισμάτων. Είμαστε μια ανεξάρτητη παραγωγή και προφανώς οι ανεξάρτητες ταινίες δεν μπορούν να ασφαλιστούν»

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *