Αυτή είναι η δημοφιλέστερη σειρά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Η δημοφιλέστερη σειρά του πλανήτη αυτή τη στιγμή είναι της Marvel και παίζει στο Disney Plus και δεν πέφτουμε και πολύ απο τα σύννεφα.

Σύμφωνα με το Forbes, η Parrot Analytics ψάχνοντας ανάμεσα σε διάφορα δεδομένα που περιλαμβάνουν: συζητήσεις, hashtags και σχόλια στα social media, τις βαθμολογίες των χρηστών, καθώς και την πειρατεία, προσπάθησε να μετρήσει όσο πιο ολοκληρωμένα μπορούσε την ζήτηση του κόσμου. 

Στο δρόμο που χάραξε το The Mandalorian -από άποψη δημοφιλίας- βαδίζει και το WandaVision, λοιπόν, το οποίο η έρευνα της Parrot Analytics ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές σόου ολόκληρου του κόσμου.

Το άκρως πειραματικό σε σκηνοθεσία και ύφος σόου του MCU αποτελεί ήδη μια τεράστια επιτυχία που τελικά άρεσε στην πλειοψηφία του κοινού -και όχι άδικα θα λέγαμε- ενώ απομένουν τρία ακόμη επεισόδια για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος. 

Στο να κορυφώσει το hype της η σειρά συνέβαλε, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, το γεγονός πως κυκλοφορεί ένα επεισόδιο κάθε Παρασκευή και όχι με τη “Netflix μέθοδο” όπου όλη η σεζόν είναι διαθέσιμη από την πρώτη μέρα. 

Spread the love

One thought on “Αυτή είναι η δημοφιλέστερη σειρά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *