Μεγάλο ορόσημο για το Disney + – Κοντά στους 100 εκ. συνδρομητές!!!

Οποιοσδήποτε παρακολουθεί τις εξελίξεις στον χώρο των οικιακών υπηρεσιών περιεχομένου γνωρίζει πως το Disney Plus έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε διάστημα πολύ λίγο χρόνου. Τώρα, η Disney ανακοίνωσε ένα νέο ορόσημο!

Σύμφωνα με επίσημη μέτρηση, το Disney Plus στις 2 Ιανουαρίου 2021 καταμετρούσε 95 εκατομμύρια συνδρομητές. Μαθηματικά, απέχει “μόλις” 5 εκατομμύρια συνδρομητές από τον αρχικό στόχο των 100 εκ. σε διάστημα λιγότερο των 14 μηνών.

Για να αναλογιστεί κάποιος το μέγεθος της επιτυχίας της Disney, το Netflix κατάφερε το ίδιο ορόσημο σε διάστημα 7 ολόκληρων χρόνων! Φυσικά, οφείλουμε να τονίσουμε ότι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά πριν από 7 χρόνια στον χώρο του streaming. Και πως το Netflix, παραμένει ο βασιλιάς αυτού του είδους της διασκέδασης.

Θυμίζουμε ότι το Netflix, αυτή την στιγμή έχει πάνω από 200 εκ. συνδρομητές, υποβοηθούμενο και αυτό υπό τις συνθήκες της πανδημίας. Το σίγουρο είναι ότι ο αγώνας ανάμεσα σε αυτούς τους 2 κολοσσούς προβλέπεται μακρύς και υπομονετικός!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *