Μεγάλη προαγωγή για τον δημιουργό του The Last Of Us

Λίγο πριν φύγει το καταραμένο 2020, η Naughty Dog είχε να κάνει κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις! Μία από αυτές, ήταν η προαγωγή του δημιουργού του The Last Of Us, Neil Druckman, σε πρόεδρο της εταιρείας.

Μάλιστα, την θέση του προέδρου θα την έχει μαζί με τον Evan Wells σαν co-president!

Για την ιστορία, ο Neil Druckman  εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου εδώ και περίπου 3 χρόνια. Ο Druckmann εργάζεται για το στούντιο από το 2004, ξεκινώντας ως gameplay programmer στο Jak 3.

Το πρώτο παιχνίδι που ανέλαβε ως creative director ήταν το The Last of Us, ενώ προηγουμένως είχε το ρόλο του co-writer και co-lead game designer στο Uncharted 2: Among Thieves.

Φυσικά, η ανακοίνωση περιλάμβανε και άλλες σημαντικές διαφοροποιήσεις στο δυναμικό της εταιρείας!

Συγκεκριμένα, οι Alison Mori και Christian Gyrling έλαβαν επίσης προαγωγή και πλέον έχουν ρόλο αντιπροέδρων.

Ο Evan Wells δήλωσε τα εξής:

Έχουμε μια απίστευτη ομάδα στη Naughty Dog και το να είσαι σε θέση να συνεργαστείς μαζί με κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτές τις μέρες. Αισθάνομαι περήφανος όταν είμαι σε θέση να αναγνωρίσω τα επιτεύγματά τους και τις συνεισφορές τους στο στούντιο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Druckman θα είναι συν δημιουργός της σειράς The Last Of Us στο Hbo, ενώ σε λίγες μέρες περιμένουμε τα Game Awards για να δούμε ποιο παιχνίδια θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *