Μεγάλα προβλήματα στην παραγωγή του “The Batman”;

Εδώ και λίγες ώρες υπάρχει μια φήμη στο διαδίκτυο που έχει αναστατώσει όλους τους φίλους και μη του Σκοτεινού Ιππότη. Συγκεκριμένα υπάρχει φήμη ότι το The Batman αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην παραγωγή. Η φήμη προέρχεται από έναν Youtuber ο οποίος επικαλείται ότι έχει επαφές με τον κύκλο της της παραγωγής.

Συγκεκριμένα οι φήμες λένε ότι υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στον σκηνοθέτη της ταινίας, Matt Reeves με τον πρωταγωνιστή, Robert Pattinson. Μάλιστα αναφέρουν ότι το θέμα του Παττινσον με τον Covid-19 ήταν ¨φτιαχτή¨ ώστε ο ηθοποιός να καταλήξει σπίτι και να προετοιμαστεί καλύτερα για τα γυρίσματα.

Και σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, πηγές αναφέρουν ότι η σχέση του ηθοποιού με του σκηνοθέτη βρίσκεται σε πλήρης ρήξη. Συγκεκριμένα οι δύο τους δεν επιθυμούν να ξανάσυνεργαστούν σε καμία μελλοντική ταινία πράγμα που σημαίνει ότι αποκλείεται η περίπτωση sequel της ταινίας. Γενικά πολλά προβλήματα στην παραγωγή της ταινίας.

Σας τονίζουμε ότι τα παραπάνω αποτελούν απλά φήμες και να τα διαβάσετε με επιφύλαξη. Μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το παρόν άρθρο δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανένα μεγάλο site του εξωτερικού.

Σας θυμίζουμε ότι η ταινία πήρε αναβολή πριν κάποιες μέρες μαζί με άλλες της Warner.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *