Μάχη για το Godzilla Vs Kong

Επειδή ο Covid-19 δεν λέει να μας αφήσει σε ησυχία, πάρα πολλά studio γλυκό-κοιτάνε να προβάλλουν την ταινίας σε κάποια streaming υπηρεσία. Μία από τις ταινίες που δίνεται μάχη για την προβολή της είναι Godzilla Vs Kong.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ταινία έχει προγραμματιστεί για τις 21 Μάϊου 2021, ωστόσο θα κυκλοφορήσει σε streaming. Μάλιστα, το Netflix σαν streaming γίγαντας έδωσε το υπέρογκο ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων για να την προβάλει στο δίκτυο του.

Ωστόσο έφαγε άκυρο, μιας και η Warner Bros θέλει να την στείλει στο HBO Max. Μάλιστα έχει κάνει επίσης πρόταση και μένει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Σας θυμίζουμε ότι έχουν βγει άλλες 2 ταινίες πριν οδηγηθούμε στην μητέρα των μαχών. Η πρώτη ήταν το Godzilla: King Of Monsters, και η δεύτερη Kong: Skull Island. Η φίλη μας η Universal επιδιώκει να κάνει ένα κινηματογραφικό σύμπαν τεράτων, για αυτό βγαίνουν sequel, prequels, κτλ.

Για την ώρα δεν έχουμε ακόμα επίσημο trailer για το Godzilla vs Kong, ούτε σε ποια πλατφόρμα θα κυκλοφορήσει. Μιας έχει πιάσει και ένα άγχος αδερφέ!

Spread the love

One thought on “Μάχη για το Godzilla Vs Kong

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *