Έρχεται ο τελευταίος κύκλος του La Casa De Papel

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς φαινόμενο του Netflix, La Casa de Papel, κυκλοφόρησε στη πλατφόρμα πριν από περίπου ένα χρόνο. Η τέταρτη σεζόν καθήλωσε το κοινό παγκοσμίως με τις νέες περιπέτειες του “El Profesor” και της συμμορίας του.

Ο επερχόμενος 5ος κύκλος όμως θα είναι ο τελευταίος της σειράς, γιατί κακά τα ψέματα η σειρά άρχισε να κουράζει. Ο δημιουργός της σειράς Álex Pina δήλωσε πρόσφατα ότι η νέα σεζόν δεν θα κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. Αυτό, λοιπόν, μπορεί να σημαίνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει τον προσεχή Οκτώβριο, Νοέμβριο ή και Δεκέμβριο.

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς αναμένεται ότι θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από τους προηγούμενους κύκλους. Μετά την ανακοίνωση του Netflix για τον νέο κύκλο, ο Pina είχε στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές της σειράς.

«Περάσαμε σχεδόν ένα χρόνο αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον “Καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”», έγραψε, προσθέτοντας: «Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα και πρόκειται για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *