Ο Tetsuya Nomura μιλάει για το Kingdom Hearts και για την 20η επέτειο της σειράς

Το Ιαπωνικό περιοδικό Dengeki Online δημοσίευσε μία συνέντευξη με τον director της σειράς Kingdom Hearts, Tetsuya Nomura, με αφορμή το λανσάρισμα του Kingdom Hearts: Melody of Memory.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Nomura μοιράστηκε ορισμένες νέες πληροφορίες που αφορούν στα 20 χρόνια της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και σε πιθανή κυκλοφορία για τα συστήματα next-gen. “Οι περισσότερες εταιρείες έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα παιχνίδια τους στις κονσόλες νέας γενιάς, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε έναν τίτλο να τους ανταγωνιστεί”, είπε ο διάσημος δημιουργός. Ενώ συνέχισε: “Βέβαια αυτό είναι ένα υποθετικό σενάριο αφού δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτε επίσημο ακόμη για το PlayStation 5 ή το Xbox Series X”.

Στο τέλος της συνέντευξης, υπενθύμισε ότι το 2022 θα είναι η εικοστή επέτειος της σειράς, αφού το Kingdom Hearts κυκλοφόρησε στις 28 Μαρτίου 2002 στο PlayStation 2. Είπε λοιπόν: “Το 2022 θα είναι η 20η επέτειος της σειράς, εργαζόμαστε για να σας μεταφέρουμε καλά νέα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.”

Το Kingdom Hearts: Melody of Memory κυκλοφόρησε σε PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch στις 13 Νοεμβρίου 2020.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *