Ο Kanye West γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

Όπως έγινε γνωστό, το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για να δημιουργήσει μια σειρά-ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ράπερ και παραγωγού, Kanye West. Σύμφωνα με το Screenrant, το project αυτό βρίσκεται εδώ και χρόνια υπο ανάπτυξη, ενώ την δημιουργία του έχουν αναλάβει ο Coodie Simmons και Chike Ozah, γνωστοί και ως Coodie & Chike.

Πηγές απο το Billboard αναφέρουν οτι ο Coodie Simmons έχει μαζέψει υλικό από τον Kanye West που δεν έχει δει κανείς στο παρελθόν και ξεκινάει από τις αρχές της δεκαετίας του 90’. Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει την άνοδο του στο lifestyle αλλά και πλάνα απο την ζωή του με την πρώην γυναίκα του, Kim Kardashian, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του για επτά ολόκληρα χρόνια

Τα δικαιώματα αυτά κόστισαν στο Netflix περίπου $30 εκατομμύρια. Έτσι, αυτή η σειρά θα δείξει στο κοινό και πως ήταν ο West μετά το θάνατο της μητέρας του, ενώ φυσικά δε θα λείψουν και άλλες δραστηριότητες της ζωής του όπως είναι η πολιτική, αλλά και η μόδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν έγινε γνωστό αν ο West θα βρίσκεται στη δημιουργική ομάδα αυτού του project.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *