Το HBO Max φαίνεται να θέλει να συνεχίσει το Snyderverse και τον Ben Affleck στον ρόλο του Batman

Το Justice League του Zack Snyder είναι η ταινία για την οποία όλοι μιλάνε το τελευταίο διάστημα. . Η ταινία απέσπασε πολύ καλές κριτικές και κατάφερε να “ρίξει” το HBO Max στην πρεμιέρα της. Το ερώτημα όμως που δημιουργείται είναι αν θα δούμε μία συνέχεια στο όραμα του σκηνοθέτη.

Τα νέα δυστυχώς δεν είναι καλά! Η Warner Bros δήλωσε πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει το όραμα του σκηνοθέτη. Αυτό όμως δεν ισχύει για το HBO Max που έχει δηλώσει έντονο ενδιαφέρον για το σύμπαν του Zack Snyder.

Σύμφωνα με πηγές απο το HBO, η πλατφόρμα όχι μόνο θέλει να συνεχίσει το όραμα του σκηνοθέτη άλλα και να διατηρήσει τον Ben Affleck στον ρόλο του Batman. Ο Affleck απο την μεριά του είχε δηλώσει οτι θα επέστρεφε στο ρόλο μόνο αν ο Snyder εμπλεκόταν στην ταινία. Παρόλα αυτά ο Batman του Affleck αναμένεται να συμμετέχει στην solo ταινία του Flash. Οι fans πάντως συνεχίζουν να ζητούν την επαναφορά του Snyderverse με το hashtag

H Warner Bros. δεν θέλει ένα συνδεδεμένο κινηματογραφικό σύμπαν, αλλά θέλει να επιλέξει τι πιστεύει ότι θα πουλήσει εισιτήρια. Αυτo περιλαμβάνει την Wonder Woman της Gal Gadot, τον Aquaman του Jason Momoa, τη Mera της Amber Heard και το Flash του Ezra Miller. Δεν σκοπεύει να κάνει επανεκκίνηση των franchise Wonder Woman και Aquaman. Απλώς θα αγνοήσουν τη συνέχεια του Snyderverse και δεν θα κάνουν καμία αναφορά σε αυτά. Όταν η Wonder Woman ή η Aquaman συναντήσουν τον Batman, δεν θα είναι Affleck. δεν υπήρχε ποτέ. Ο Dark Knight για την Warner είναι πλέον ο Robert Pattinson.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *