Η δημιουργός του Assassin’s Creed, Jade Raymond σε νέο PlayStation IP

Μία αρκετά ευχάριστη είδηση στον χώρο της βιομηχανίας, σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, η Jade Raymond του Assassin’s Creed, ίδρυσε νέο gaming studio για ένα νέο IP αποκλειστικά για το Playstation.

Η Raymond ίδρυσε το Haven Entertainment Studios, ένα studio που απαρτίζεται από ανεξάρτητους δημιουργούς που έχουν πλαισιώσει τη Raymond στην καριέρα της στο gaming τα τελευταία 25 χρόνια. Το πρώτο τους παιχνίδι μάλιστα, θα είναι ένα νέο IP για το PlayStasion και θα έχει την στήριξη της Sony.

Δείτε το σχετικό tweet:

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Jade Raymond είναι ένα αρκετά γνωστό και συνάμα “ταλαιπωρημένο” άτομο στην gaming βιομηχανία. Πέρα, από ότι ήταν συν-ιδρυτής του θρυλικού Assassin’s Creed, η καριέρα της απαρτίζεται από πολλαπλά projects.

Το 2018, η EA ακύρωσε το επερχόμενο παιχνίδι τους με την ίδια να αποχωρεί από την EA Motive. Πρόσφατα, είχε ενταχθεί στο δυναμικό της Google, με το Google Stadia, το οποίο και αυτό δεν ¨κράτησε¨ ένα χρόνο στην ζωή, με την τελευταία να το κλείνει άδοξα χωρίς να κυκλοφορήσει καν ένα παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε περισσότερα για το παιχνίδι, καθώς και για τη φύση της συνεργασίας με το PlayStation. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο www.unpopularopinion.gr

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *