Η σειρά The Last Of Us θα διαφέρει σε αρκετά σημεία από το παιχνίδι

Η σειρά The Last Of Us από το HBO, είναι μία από τις πιο αναμενόμενες των τελευταίων χρόνων. Ειδικά, και μετά τα επιτεύγματα του 2ο μέρους του διάσημου gaming franchise. Μετά λοιπόν, την ανακοίνωση του Pedro Pascal ως Joel και της Bella Ramsey ως Ellie, σιγά σιγά μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το επερχόμενο show.

Μιλώντας στο IGN, ο δημιουργός των δύο παιχνιδιών The Last of Us, Neil Druckmann, αναφέρθηκε στην προσέγγιση που θα έχει εκείνος και ο επικεφαλής της σειράς, Craig Mazin:

Έχουμε μιλήσει πολύ για το ότι η 1η σεζόν θα βασίζεται στο 1ο παιχνίδι. Η φιλοσοφική υποστήριξη των θεμελίων της ιστορίας είναι το βασικό κομμάτι που πρέπει να κάνουμε σωστά σ’ αυτή τη μεταφορά. Αναφορικά με τα επιφανειακά πράγματα, όπως το αν πρέπει ένας χαρακτήρας να φοράει τα ίδια ρούχα, ίσως να μην υπάρξει αυτή η ακολουθία, καθώς αυτό είναι πολύ λιγότερο σημαντικό σε εμάς από το να μπούμε στον πυρήνα του ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και στον πυρήνα του ταξιδιού τους” ανέφερε ο Neil Druckmann.

Ακόμα, ο δημιουργός δήλωσε ότι μερικοί διάλογοι θα μεταφερθούν αυτούσιοι στην σειρά από το παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφηγούνται με τον ίδιο τρόπο. Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι εδώ έχουμε ένα διαφορετικό μέσο προβολής σε σχέση με τα videogames.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα αλλά ούτε και πότε είναι προγραμματισμένο το show. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στα social media μας.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *