Η αποκάλυψη που θα άλλαζε το τέλος των ταινιών του Harry Potter

Όταν οι ταινίες του Harry Potter ήρθαν στη μεγάλη οθόνη, η ιστορία ήταν γνωστή από την J. K. Rowling. Ο μάγος που συνδέθηκε με την παιδική μας ηλικία, the boy who lived, ήταν ένα safe bet και η παραγωγή το γνώριζε. Όμως αν τα πράγματα είχαν πάρει μια διαφορετική τροπή, το τέλος θα ήταν το ίδιο;

Προφανώς και η Warner δεν ήθελε να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο όπου θα υπήρχε απόκλιση του γραπτού λόγου σε προφορικό για αυτό και έκανε το εξής.

Κατάφερε και συγκρότησε μία ομάδα έμπειρη, τολμηρή και συνάμα δημιουργική. Με οδηγό τον σκηνοθέτη David Yates, ο οποίος έχει αναλάβει τις τελευταίες ταινίες του διάσημου μάγου, μας έδωσαν ένα τέλος άξιο, όπως ακριβώς του άξιζε! Όμως δεν ήταν αυτός ο πρώτος που πήρε τα ηνία του διάσημου franchise!

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

Ο Chris Colombus, είχε σκηνοθετήσει τις δύο πρώτες ταινίες, ενώ ήταν και παραγωγός της 3ης ταινίας, πριν εγκαταλείψει το franchise!

Πρόσφατα έδωσε μία συνέντευξη όπου αποκάλυψε ότι, αν του το είχαν ζητήσει, σίγουρα θα ήθελε να επιστρέψει για να αναλάβει τα τελευταία installments του Harry Potter!

«Πάντα ήθελα να επιστρέψω και να γυρίσω τις τελευταίες δύο ταινίες, αλλά ο Yates αποφάσισε ότι θα έμενα με τη σειρά και ήταν μία πολύ σωστή απόφαση γιατί λάτρεψα ειδικά την τελευταία ταινία. Πιστεύω ότι ήταν μία καταπληκτική ταινία, το δεύτερο μέρος των Deathly Hallows»

Εμείς οφείλουμε να πούμε ότι πάλι καλά και δεν τα ανέλαβε, καθώς αν κρίνουμε από τις επόμενες δουλείες του, θα λέγαμε εμείς το ξόρκι του θανάτου!

Το μόνο που θα αλλάζαμε από την σκηνοθεσία του Yates, ήταν η τελική μάχη με τον άρχοντα του σκότους καθώς την θέλαμε λίγο πιο μεγάλη σε διάρκεια και μεγαλεπήβολη.

Παρόλα αυτά, μεγαλώσαμε με αυτό το franchise και όποτε το επισκεπτόμαστε, θυμόμαστε τους παιδικούς μας εαυτούς μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών!

Και πιστέψτε μας, κάθε φορά είναι όλο και πιο δύσκολο το αντίο…

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *