Το HBO ετοιμάζει νέο spin-off του Game of Thrones

Το Game of Thrones τελείωσε άδοξα το 2019 με πολλούς fans να ζητάνε ο τελευταίος κύκλος να ξαναγυριστεί. Το franchise όμως δεν τελείωσε. Τo ΗΒΟ έχει ήδη ανακοινώσει ένα prequel, το House of the Dragon. Όμως τα σχέδια του καναλιού δεν σταματάνε εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, το HBO δημιουργεί μια σειρά prequel του Game of Thrones, The Tales of Dunk and Egg. Η σειρά θα είναι βασισμένη στα ομώνυμα μυθιστορήματα του George R. R. Martin. Τα επεισόδια θα είναι διάρκειας μιας ώρας πιθανότατα θα ακολουθούν τους χαρακτήρες Ser Duncan the Tall AKA “Dunk” και Aegon V Targaryen, AKA “Egg”, 90 χρόνια πριν από τα γεγονότα που βλέπουμε στο GoT. Ωστόσο, το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως τα πλάνα του.

Οι fan των μυθιστορημάτων του George R. R. Martin ζητούσαν εδώ και καιρό την μεταφορά του “The Tales of Dunk and Egg” στην μικρή οθόνη. Οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν όταν το HBO είχε ανακοινώσει την δημιουργία πολλαπλών spin-off αλλά ο συγγραφέας είχε απορρίψει τις φήμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το HBO είχε σχεδιάσει πέντε σειρές spinoff μετά τις οκτώ σεζόν του Game of Thrones.

Για μια απ’ αυτές, η οποία εστίαζε στην Εποχή των Ηρώων και στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Naomi Watts, ενώ αρχικά είχε δοθεί το πράσινο φως, τελικά τα πλάνα ακυρώθηκαν.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *