ΦΗΜΗ-ΒΟΜΒΑ: O Daredevil θα παίξει στο Spider-Man 3

Κάθε μέρα που περνάει μαθαίνουμε όλο και μία είδηση-βόμβα για το νέο Spider-Man. Χθες σας ενημερώσαμε για την επιστροφή του Doctor Octopus του Alfred Molina και δεν το πιστεύαμε. Σήμερα έχουμε μία φήμη ότι ο Daredevil θα παίξει στο Spider-Man 3!

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν αυτές τις μέρες με τις καταιγιστικές πληροφορίες για την τρίτη ταινία του Spider-Man που ετοιμάζει η Marvel μαζί με τη Sony. Πραγματικά απίθανα!

daredevil spiderman 3
daredevil spiderman 3

Η φήμη λέει ότι στον ομώνυμο ρόλο θα επιστρέψει ο Charlie Cox σε ρόλο έκπληξη. Υποψιαζόμαστε στον ρόλο του δικηγόρου ώστε να βοηθήσει νομικά τον Tom Holland μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς του στο τέλος του “Far From Home“.

Όπως σας ενημερώσαμε λίγες ημέρες πριν σχετικά με το εμπάργκο του Daredevil φαίνεται ότι όλα παίρνουν τον δρόμο τους! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν αληθεύει η φήμη, να σημάνει και την επιστροφή του ήρωα μέσα από μία 4η σεζόν! Αφού θα δούμε τον Daredevil στο Spider-Man 3 δώστε μας νέα σεζόν! Ε καλή μου Marvel(Disney);;

Περιττό να επαναλάβουμε ξανά για τον οργασμό των φημών με την επιστροφή των πρώην Spider-Man, Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφλιλντ.

Spread the love

One thought on “ΦΗΜΗ-ΒΟΜΒΑ: O Daredevil θα παίξει στο Spider-Man 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *