(ΦΗΜΗ) Ίσως μάθαμε τι θα είναι ο επόμενος τίτλος της Naughty Dog

Η Naughty Dog, το πολυβραβευμένο στούντιο που μας έχει χαρίσει μεταξύ άλλων την σειρά Uncharted και The Last Of Us – Part II, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει είδος στα παιχνίδια της.

Έπειτα λοιπόν από την κυκλοφορία του The Last Of Us Part II , και όλα όσα ακολούθησαν, αρχίσαν οι φήμες σχετικά με το επόμενο παιχνίδι του αμερικάνικου στούντιο. Τώρα μία ανάρτηση του senior concept artist Hyoung Nam έρχεται να λήξει λάδι στην φωτιά.

Αν μπορούμε να συμπεράνουμε κάτι για τον επόμενο τίτλο της Naughty Dog, είναι ότι πάμε σε high fantasy σκηνικό! Για όσους γνωρίζουν όλα τα παιχνίδια της εταιρείας, ειδικά τα πιο πρόσφατα διαδραματίζονται κατά κύριο λόγο στο παρόν. Οπότε θα είχε ενδιαφέρον μία τέτοια επιλογή!

Δείτε τα παρακάτω concept arts:

Όπως βλέπετε, ίσως είμαστε σε Νορβηγικό Setting. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Hyoung Nam δήλωσε ότι είναι εμπνευσμένα από το Assassin’s Creed Valhalla και όχι από νέο IP!

Για την ώρα λάβετε όλα τα παραπάνω ως απλά φήμες! Εσείς που θα θέλατε να είναι το επόμενο παιχνίδι της εταιρείας; Πείτε μας στα σχόλια!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *