ΦΗΜΗ – Η Bluepoint Games αναπτύσει το sequel του Bloodbourne

Μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της Bluepoint Games από την Sony, έχει γίνει μία “παρέλαση” από φήμες για το επόμενο project του studio. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, πάρα πολλοί insiders της βιομηχανίας έχουν δηλώσει ότι το studio εργάζεται σε ένα remastered του Bloodbourne καθώς και σε ένα sequel αυτού!

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τις δύο φήμες, μία έκδοση του παιχνιδιού για το PC είναι σχεδόν έτοιμη με το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση του. Βέβαια, το studio είπε ότι δεν εργάζεται σε κάποιο επερχόμενο remake κάποιου τίτλου αλλά σε ένα original content! Κάτι που δεν αποκλείει αυτόματα την ανάπτυξη ενός πολυπόθητου sequel του τίτλου!

Το ερώτημα είναι ότι το sequel αναπτύσσεται χωρίς την From Software; Πολλοί φανς αναρωτιούνται σχετικά με το τελευταίο καθώς η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς για το επερχόμενο Elden Ring!

Το αν ισχύουν όλα τα παραπάνω θα το δείξει μόνο ο χρόνος! Υπενθυμίζουμε ότι στα επερχόμενα Game Awards ίσως δούμε κάποια “τρελή” ανακοίνωση”! Με τον ίδιο τον παρουσιαστή των βραβείων, Geoff Keighley να ρίχνει λάδια στην φωτιά!

Θυμίζουμε ότι το Bloodbourne κυκλοφόρησε το 2015 αποκλειστικά για το PlayStation 4 όντας από τα καλύτερα αποκλειστικά της κονσόλας της Sony! Και για πολλούς ίσως το καλύτερο!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *